Despre NOI

 

A fost odata , ca niciodata…ca de n-ar fi nu s-ar povesti, un Cabinet de Info. Si exista in acest loc o posibilitate de comunicare cu lumea larga.
Si tot odata ca niciodata a existat (si mai exista) o trupa vesela care a vazut ca Lumea Larga nu prea stie ce reprezinta Sarbatorile de Iarna in Romania.Si a purces aceasta trupa la o trudnica si frumoasa munca pentru a impartasi si celorlalti bucuria alaiului de sarbatori pornit o data cu Nasterea Domnului. Este o perioada unica a anului, in care fiecare incearca sa uite de necazuri, sa se impace cu sine si cu toti cei apropiati, sa devina mai bun, mai intelegator.Cand ninge peste tara cu fulgi mari si pufosi, cand in vazduh rasuna clinchete de zurgalai si din cuptor ies miresme de cozonac si stafide, in fiecare om spiridusul cel bun se salasluieste. Ganduri bune, ganduri de bine zboara ca vantul. Se indreapta cu multumiri spre Editura Humanitas, spre D-l Sorin Lavric de a carui “Carte de Craciun” ni s-au bucurat inimile.
Cristalul glasurilor rasuna a urari de sanatate si fericire, de impliniri, iar alaiul colindatorilor capata chip si nume :

 

Alexandra Bors -clasa aXI-a
Alina Deac -clasa a XI-a
Alina Georgiu -clasa a XI-a
Camelia Lolea -clasa a XI-a
Ana-Maria Nita -clasa a XI-a
Raluca Gui -clasa a XI-a
Mirela Leuca -clasa a XI-a
Claudia Mang -clasa a XI-a
Monica Mutiu -clasa a XI-a
Radu Gherga -clasa aXII-a
Eugen Malita -clasa aXII-a
Radu Raducanu -clasa aXII-a
Ioana Lucaciu -clasa aXII-a
MelindaMolnar -clasa aXII-a
                      Sarbatori fericite tuturor