Regulamentul concursului

 1. Conditii de participare:
  1. Pentru a participa la concurs este necesar ca fiecare participant sa aiba o adresa de e-mail proprie.
  2. La concurs pot participa elevi din clasele IX-XII, precum si elevi de gimnaziu.
  3. La concurs nu au dreptul sa participe studenti sau elevi care au terminat clasa a XII-a.
  4. Problemele propuse trebuiesc rezolvate in unul din limbajele Pascal sau C/C++ (preferabil Borland/Turbo Pascal 7.0 si Borland C++ 3.1)
 2. Inscrierea la concurs se poate face:
  1. trimitand un mesaj pe adresa concurs@lego.soroscj.ro respectand urmatorul format:
   Subject: Inscriere
   
   Nume:
   E-Mail:
   Clasa:
   Liceul:
   Localitatea:
   Tara:
   
  2. completānd un formular de inscriere
  3. trimitānd rezolvarile problemelor unei etape, astfel exista posibilitatea aparitiei unor concurenti pe parcursul desfasurarii concursului. In acest caz va rugam ca in mesajul pe care il trimiteti sa specificati TOATE datele cerute mai sus. Vedeti informatiile pentru mai multe detalii in legatura cu formatul mesajelor.
 3. Toate mesajele continand rezolvarile problemelor, formulare de inscriere sau alte observatii referitoare la concurs vor fi trimise pe adresa concurs@lego.soroscj.ro. Mesajele cu observatii referitoare la concurs vor avea specificat in linia Subject: Comentarii.
 4. Modul de desfasurare a concursului:
  1. Programul concursului - vedeti informatiile.
  2. Saptamanal (vineri) se trimit 2-3 probleme a caror rezolvare se cere pana saptamana urmatoare, sāmbata, orele 24:00. Problemele trimise spre rezolvare, insotite de punctaje si exemple vor avea ca mentiune autorul si sursa.
  3. Rezolvarile primite in termenul cerut se vor corecta de o comisie de profesori din tara, pe parcursul saptamanii urmatoare primirii raspunsurilor.
  4. Astfel va exista un decalaj de o saptamana intre trimiterea rezolvarilor si aparitia clasamentului (doua saptamani intre aparitia problemelor si aparitia clasamentului).
  5. In fiecare saptamana, participantii vor primi mesaje cu problemele propuse, rezolvarile problemelor din etapa precedenta, clasamentul etapei precedente, precum si clasamentul pana in acel moment.
Cititi informatiile pentru mai multe detalii in legatura cu organizarea, pagina web si programul concursului, inscrierea la concurs, formatul rezolvarilor, problemele de securitate.
Cristi Streng
cristis@lego.soroscj.ro

Inapoi!