First Line Magazine
Editie Speciala ONI'98                         
Ce se mai intampla pe la Oni'98

Marti seara, olimpicii si profesorii lor au facut cunostinta cu atmosfera incendiara din No Problem, cea mai “adevarata” discoteca de la noi. A fost o seara cu multa muzica buna, mult fum si multe efecte luminoase. Chiar daca a fost marti seara, discoteca No Problem a pus la bataie doua sticle de sampanie pentru cei mai buni dansatori. Si pentru ca ringul s-a umplut, concurentii fiind mai multi ca niciodata (cine n-ar fi vrut sa primeasca o sampanie din partea discotecii), concursul s-a desfasurat aproape 50 de minute. Aflandu-se pe teren neutru, profesorii si elevii au participat împreuna la concursul de dans. DJ. Roli si DJ Horea i-au epuizat pe concurenti, asfel încat la sfarsitul concursului, atunci cand am facut cunostinta cu ei pentru a-i aplauda, multi “vorbeau” prin semne, altii erau întinsi pe jos. Juriul acestui concurs a fost publicul care i-a sustinut pe concurenti cu multe aplauze. La final concurentii au fost pe rand ovati, aplaudati, fluierati. Cele mai multe aplauze le-au primit doua eleve gojdiste Marina si Adriana, care i-au impresionat mai ales pe baietii din sala. Nici profesorii nu s-au lasat mai prejos, oferindu-le celor prezenti un adevarat spectacol. Aplauzele celor veniti la No Problem au ales ca învingatoare perechea formata din d-na profesoara Livia Floti - jud. Bihor si d-nul profesor Ovidiu Domsa - jud. Alba.

Discoteca s-a terminat (cu o baie de sampanie) ceva mai repede pentru ca ieri dimineata gazdele au organizat o excursie în judet.

Îmbarcati în noua autocare, oaspetii nostri au plecat spre Rieni pentru a vizita fabrica de bauturi European Drinks (sponsor principal la ONI’98). Un alt obiectiv a fost Pestera Ursilor de la Chiscau, unde olimpicii au fost întampinati cu caldura de primarita comunei Chiscau.

Vremea a tinut cu excursionistii, care s-au putut bucura astfel din plin de frumusetile naturii. Nu trebuie sa uitam însa ca ieri a fost 1 Aprilie. N-au lipsit pacalelile, cea mai mare fiind cea a echipei din Brasov, care “i-a facut probleme soferului”. Totul s-a terminat însa cu bine.

Cine a auzit însa de excursii fara peripetii?

Mihai Dacin