Clasa a XI-a
Ziua 2
Problema 3

Critici

Un numar de c critici literari si-au spus, fiecare, parerea īn chestiunea: "Care din cele r romane cu succes de public sunt, de fapt, capodopere?" Optiunile lor au starnit discutii aprinse in masele largi de cititori. Momentul este speculat de cele p = c div 2 posturi de televiziune, care decid sa organizeze, simultan si separat, talk-show-uri avand ca invitati cate doi critici. Televiziunile platesc criticilor exclusivitatea - deci nici un critic nu poate aparea la doua posturi diferite -, dar cu sume atat de mari, incat niciuna nu-si permite sa "detina", daca poate, decat exact doi critici.
Cum insa sponsorii si clientii la spatiile publicitare ale televiziunilor cer insistent ca inainte si dupa reclamele lor, in emisiuni sa nu mai existe certuri sau momente tensionate, fiecare post de televiziune e obligat sa invite critici cu pareri apropiate, dar nu identice, asupra romanelor-capodopera. Conditia e ca pentru oricare doi critici invitati la acelasi post, optiunile sa difere pentru exact un roman.
Dāndu-se c si r, 1<=c<=100, 1<=r<=20, precum si listele de romane considerate capodopere de fiecare critic, ajutati, dand una din solutiile posibile, cat mai multe posturi de televiziune sa realizeze talk-show-uri.
Intrare
Fisierul CRITICI.IN continand:
- pe prima linie, numarul de critici c si numarul de romane r, separate prin spatiu;
- pe linia numarul i+1, cu i=1..c, lista capodoperelor propuse de criticul i, sub forma unui sir de cel mult r numere naturale diferite intre ele, cuprinse intre 1 si r si separate prin spatiu.
Iesire
Fisierul CRITICI.OUT, continand:
- pe prima linie, numarul t de posturi de televiziune care pot realiza talk-show-uri īn solutia descrisa de fisier;
- pe fiecare linie din urmatoarele t, numerele de ordine ale celor doi critici invitati de cate un post de televiziune dintre cele ce pot organiza talk-show in solutia data.

Exemplul 1
CRITICI.IN
4 4
1 3 2
4 2 1 3 4 1
CRITICI.OUT
1
1 3

Exemplul 2
CRITICI.IN
4 4
1
3 1 4
4 1
2 1
CRITICI.OUT
2
1 4
2 3

Observatii
1.- Timpul maxim pentru fiecare test este de 2 secunde.
2.- Datele de intrare se considera corecte.

Punctaj maxim posibil: 75 puncte